La Jungla
Joaquín Torres, al programa de Sonsoles Ónega des del llit de l'hospital
Foto: Joaquín Torres, al programa de Sonsoles Ónega des del llit de l'hospital | Antena 3
Famosos

Preocupació pel català Joaquín Torres, diagnosticat d'una greu infecció als ossos

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Joaquín Torres, al programa de Sonsoles Ónega des del llit de l'hospital
Foto: Joaquín Torres, al programa de Sonsoles Ónega des del llit de l'hospital | Antena 3

Joaquín Torres passa un dels pitjors moments de la seva vida, després de l'accident de moto que va patir el passat mes de desembre. L'arquitecte català va ser operat, però no s'ha recuperat i seguia amb forts dolors. Ara sap que té una infecció als ossos, amb possible origen en una d'aquestes cirurgies.

Què en sabem? Torres ha estat operat de nou en els últims dies, tal com ha explicat ell mateix en una entrevista al programa de Sonsoles Ónega. Una operació complicada, perquè té el maluc inutilitzat. Però la preocupació ha arribat en el post-operatori, quan els metges han vist els resultats de les anàlisis i han confirmat infecció bacteriana als ossos.

Què diu? Sense haver assimilat encara la notícia, l'arquitecte nascut a Barcelona s'ha mostrat preocupadíssim en directe a la televisió. "Tinc una infecció que s'ha de tractar dues setmanes més amb antibiòtics per via intravenosa. Mhe posat a plorar, estic en shock. No puc més, no sé què més em pot oassar. No sé quina repercussió tindrà això, perquè no m'haurien d'haver operat amb una infecció als ossos", alerta.

En detall: Tal com ha explicat ell mateix, sembla que la infecció és a les plaques que li van posar fa quatre mesos al maluc després de l'accident. Una operació que no va servir de res, perquè el maluc no li funciona. "Ve d'allà. Estic esgotat perquè porto quatre operacions, tinc més de 30 punts. El meu organisme no pot més", ha dit visiblement afectat.

Categoria: La Jungla